Зареждане...

Помощ при пазаруване


Поръчването от сайта на ПРЕМИЕР ПЛ АД е бързо и лесно. Просто следвайте 7 лесни стъпки. Ако имате някакви въпроси – свържете се с нас на телефон 064/ 82 63 86. и нашите консултанти с радост ще ви помогнат.

I. Кошница

  1. Изберете желания от вас продукт, както и желаните бройки. Когато купувате врати трябва да изберете и размер преди да сложите продукта в кошницата.
  2. След като сложите първия продукт вие ще видите какво имате в кошницата. Ако искате да продължите с пазаруването, просто натиснете “Продължи пазаруването”. Ако искате да махнете някой продукт от кошницата, просто натиснете “Х”.
  3. Когато сте сложили всички продукти, които искате в кошницата, трябва да изберете “Разплащане”
  4. Следващата стъпка е да влезете с Вашето потербителско име, или ако не сте регистриран потребител да направите своята регистрация. Възможно е пазаруване и без регистрация.
  5. Следващата стъпка е да добавите информацията за доставка – адресът, на който искате да ви бъдат доставени продуктите. След това натиснете  “Продължи”.
  6. Изберете начин на плащане и доставка. След това натиснете  “Продължи”.
  7. Финализирате поръчката с бутон “Изпрати поръчката”. Ако искате да направите някакви промени по поръчката или да я откажете, можете да го направите след финалното потвърждение – можете да се обадите на нашите консултанти или по имейл.


II. Потвърждение на поръчката


След като финализирате поръчката на www.premier-bg.com ще получите имейл с детайли за поръчката ви  /на имейла, който сте посочили в поръчката/. Това служи за потвърждение на поръчката. Ако откриете някакви нередности или несъответствия, моля свържете се с нашите консултанти на тел 064/82 63 86 или по имейл info@premier-bg.com.
Нашите консултанти ще се свържат с вас за окончателно потвърждаване на поръчката и адреса за доставка, като ще ви уведомят за стойността на куриерската услуга, като и времето за доставка.

III. Доставка

ПРЕМИЕР ПЛ АД ще достави продуктите на адреса, който сте посочили в поръчката. В случай, че времето за доставка се удължи, поради независещи от нас обстоятелства, ще бъдете уведомени по телефон, имейл или по пощата.

УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА:
Всички цени в електронния магазин на  ПРЕМИЕР ПЛ АД са окончателни и важат за деня на поръчката.
Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 6 работни дни от датата на поръчката.
Доставката се извършва на посочен от вас адрес с куриер.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка и обаждане от наша страна с допълнителна информация за сроковете за доставка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 7 работни дни от датата на получаването му. Продукта трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи.

Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 064/82 63 86.